Airvaren

Tegenwind laat u sneller opstijgen!

Een management-event om uw doel te halen...

  • Out-of-the-box
  • Uw organisatie als middelpunt
  • Innovatieve werkvorm
  • Externe experts
  • Duidelijke doelen
  • Iedere deelnemer vliegt!

Wie zijn wij?

Wie zijn we?

Educate is een onderwijskundig bureau, met aan het hoofd drs. H.J. ten Cate.


Educate wil u helpen met kennis-ontwikkeling en kennis-overdracht op maat.

Uitgangspunten:

• alles in één hand,
nauwe en prettige samenwerkingsrelatie met u,
sterke afstemming op uw wensen,
innovatieve werkvormen,
combinatie van theorie en praktijk.


Henk is geboren en getogen in Zutphen. Na een studie Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente, werkte hij voor de Stichting Leerplan Ontwikkeling en was hij docent.
Hij trad als educatief uitgever in dienst van Thieme (later Thieme Meulenhof), waar hij meewerkte aan methodes voor exacte en beroepsgerichte vakken (o.a. de methode Babbage).
Binnen PCM was Henk ten Cate ook actief als projectleider, waar hij de internet-opleiding verzorgde voor vele journalisten.

Henk stapte over naar het softwarebedrijf Baan Company, (later Vanenburg Group), als onderwijskundig adviseur bij Baan Institute.


Ook werkte hij bij het Landelijk Opleidingsinstituut (LSOP) van de politie, in Apeldoorn. Daarna werkte hij een aantal jaren nauw samen met vriend en collega Wim Post, onder de naam Knowblesse Consult. Daar legde hij zich onder andere toe op het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen. Ook organiseerde hij seminars en symposia.

Henk is inmiddels directeur van Educate met brede ervaring in onderwijs en bedrijfsleven. Zijn voorkeur gaat uit naar het ontwikkelingen én uitvoeren van events ‘op maat’, om op een aansprekende en innovatieve manier tot effectieve kennisoverdracht te komen.  Wat heeft de deelnemer daadwerkelijk nodig in de praktijk, hoe sluit je aan op zijn/haar niveau, en hoe zorg je ervoor dat het ook daadwerkelijk beklijft? En hoe doe je dat op zo’n manier dat de deelnemers ook de sfeer  waarderen?

Een beweeglijk man: hij loopt, zwemt en vliegt.